PRODUSE
-Cașcaval Lăpuș-
obținut din lapte de vaca , cu conținut redus de grăsime
-Cașcaval Pintea-
obținut din lapte de vaca și bivoliță, după rețetă tradițională din Țara Lăpușului
-Cașcaval Premium-
obținut din lapte de vaca , cu un gust desăvârșit datorita perioadei îndelungate de maturare
-Cașcaval în crustă cu piper-
obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor
-Brânză de burduf-
obținut din lapte de vacă și oaie, un produs autentic românesc
-Mozzarella-
obținută din lapte de vacă , ideală pentru pizza, dar poate fi consumată ca atare sau în salate
-Brânză telemea-
obținută din lapte de vacă , un produs proaspăt și delicat
-Urdă-
obținută din lapte de vaca, miracol pentru organism
-Brânză de vacă-
obținută din lapte de vacă, cu un conținut scăzut de grăsimi.
Pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă!
-Smântână 32 % grăsime-
obținută din lapte de vacă , perfectă pentru frișcă sau sosuri
-Smântână 22 % grăsime-
obținută din lapte de vacă și bivoliță, savuroasă, poate fi folosită cu succes în ciorbe
-Unt -
obținut din smântână , un produs cu gust autentic, fiind un acompaniament nelipsit țarinelor, aperitivelor și în aceeași măsură a deserturilor.










-Ruladă de cașcaval cu șuncă-
obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor
-Ruladă de cașcaval cu mărar -
obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor






















-Unt GHEE -
este obținut din 100% unt de 82%gr, din lapte de vaca, supranumit aurul bucătăriei ayurvedice. Potrivit pentru gătit, prajit( punctul de ardere este la 250 grade C), copt, sau asezonat.
-Brânză topită cu smântână -
produs premium, cremos, preparat din lapte integral și smântână naturală. Ideală pentru tartine, platouri fine și rețete rafinate. Gust autentic, textură mătăsoasă și echilibru perfect între tradiție și eleganță.





