PRODUSE

-Cașcaval Lăpuș-

obținut din lapte de vaca , cu conținut redus de grăsime

-Cașcaval Pintea-

obținut din lapte de vaca și bivoliță, după rețetă tradițională din Țara Lăpușului

-Cașcaval Premium-

obținut din lapte de vaca , cu un gust desăvârșit datorita perioadei îndelungate de maturare

-Cașcaval în crustă cu piper-

obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor

-Brânză de burduf-

obținut din lapte de vacă și oaie, un produs autentic românesc

-Mozzarella-

obținută din lapte de vacă , ideală pentru pizza, dar poate fi consumată ca atare sau în salate

-Brânză telemea-

obținută din lapte de vacă , un produs proaspăt și delicat

-Urdă-

obținută din lapte de vaca, miracol pentru organism

-Brânză de vacă-

obținută din lapte de vacă, cu un conținut scăzut de grăsimi.

Pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă!

-Smântână 32 % grăsime-

obținută din lapte de vacă , perfectă pentru frișcă sau sosuri

-Smântână 22 % grăsime-

obținută din lapte de vacă și bivoliță, savuroasă, poate fi folosită cu succes în ciorbe

-Unt -

obținut din smântână , un produs cu gust autentic, fiind un acompaniament nelipsit țarinelor, aperitivelor și în aceeași măsură a deserturilor.

-Ruladă de cașcaval cu șuncă-

obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor

-Ruladă de cașcaval cu mărar -

obținute din lapte de vaca și bivoliță, cu condimente care dau o savoare speciala produselor

-Unt GHEE -

este obținut din 100% unt de 82%gr, din lapte de vaca, supranumit aurul bucătăriei ayurvedice. Potrivit pentru gătit, prajit( punctul de ardere este la 250 grade C), copt, sau asezonat.

-Brânză topită cu smântână -

produs premium, cremos, preparat din lapte integral și smântână naturală. Ideală pentru tartine, platouri fine și rețete rafinate. Gust autentic, textură mătăsoasă și echilibru perfect între tradiție și eleganță.